Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙ.Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

 Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ  Κορινθίας, υλοποιώντας σχετική απόφαση της ΔΟΕ,  συγκέντρωσε τα στοιχεία των συναδέλφων/ισσών που διορίστηκαν το 2020 και το 2021 για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης.  Η συλλογική αίτηση που έχει συνταχθεί με την ευθύνη της Ομοσπονδίας, με τα στοιχεία και τις υπογραφές  των συναδέλφων, θα επιδοθεί  στην  ΔΙ.Π.Ε. Κορινθίας. Απαιτούμε από τη ΔΙ.Π.Ε. Κορινθίας, την  πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ και τις ΔΙ.Π.Ε. όλης  της χώρας να εκδώσουν τις διαπιστωτικές πράξεις για όλους/ες τους/τις νεοδιόριστους/ες.

Καλούμε, μαζί με τον ΣΕΠΕ Σικυώνας/Ξυλοκάστρου, όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συμμετάσχουν σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 , στις 14:00 μ.μ.,  στην ΔΙ.Π.Ε. Κορινθίας, προκειμένου   να επιδοθεί  η συλλογική αίτηση. 

 Ο αγώνας για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής είναι υπόθεση όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας! Απέναντι στους εκφοβισμούς και στους εκβιασμούς απαντάμε συλλογικά, στηρίζουμε τους/τις συναδέλφους/ισσες μας.

Συνεχίζουμε μαζικά ΚΑΙ αγωνιστικά, συσπειρωμένοι στα σωματεία μας, μέχρι την τελική νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 25-09-2024

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,   Η ΔΟΕ μας καλεί σε κύκλο Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων από 11 έως 27 Σεπτεμβρίου 2024 και Ολομέλεια Προέδρ...