Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Προκήρυξη στάσεων εργασίας από τον ΣΕΠΕ Κορινθίας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση

Συνάδελφοι-ισσες,

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΔΟΕ (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ, ΔΙΚΤΥΟ) δεν πήρε θέση  για την επαναπροκήρυξη απεργίας- αποχής ενάντια στην ατομική αξιολόγηση.

Κανένας συνάδελφος/ισσα δεν πρέπει να μείνει μόνος/η απέναντι στους αξιολογητές. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένα κενό. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφασίζει:

Προκήρυξη στάσεων εργασίας από 1-3 ώρες που ξεκινούν από την Τρίτη 19-03-2024 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί (μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία – αποχή από ΔΟΕ ή ΑΔΕΔΥ), οι οποίες θα αξιοποιούνται σε περίπτωση που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών συναντήσεων.

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, δύναται να καλύπτονται οικονομικά 100% από το ταμείο του Συλλόγου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση της  ΔΟΕ για στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Δ/ντής) είναι σε πλήρη ισχύ και καλύπτουν τους πάντες. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.

Ο αγώνας για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και την παιδαγωγική μας υπόσταση συνεχίζεται!

H «αξιολόγηση» - κατηγοριοποίηση των σχολείων μας θα μείνει στα χαρτιά!

Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει τους χιλιάδες συναδέλφους που επιθυμούν και απαιτούν να συνεχιστεί ο αγώνας που δίνουμε. Να προχωρήσει σε συνέχιση της Απεργίας – Αποχής με όλα τα μέσα και τους τρόπους που αυτή μπορεί να προκηρυχθεί ξανά. Τώρα είναι πιο κρίσιμο από ποτέ ο αγώνας να κρατηθεί ανοιχτός ΕΝΙΑΙΑ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε και την Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας για τις στάσεις εργασίας του Συλλόγου μας.

Για το ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ!

Συνάδελφοι-ισσες, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως ώριμης ανάγκης από τότε, βρισκόμαστε αντιμέτωπο...