Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση για τις αποφάσεις της Γ.Σ. του Συλλόγου μας στις 27-03-2024

 Συνάδελφοι-ισσες,

Πραγματοποιήθηκε χθες την Τετάρτη 27-03-2024 η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με θέμα την συνέχιση της απεργίας-αποχής από τον ΣΕΠΕ και την ΔΟΕ. Ήταν η μαζικότερη συνέλευση των τελευταίων χρόνων. Με καταστατική απαρτία, ομόφωνα αποφασίστηκε να κηρύξει ο Σύλλογός μας απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος να ψηφίσει στην Ολομέλεια Προέδρων την 01-04-2024 την κήρυξη νέας απεργίας-αποχής από την ΔΟΕ ή την ΑΔΕΔΥ. Οι στάσεις εργασίας της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας ισχύουν κανονικά και θα συνεχιστούν και για τον μήνα Απρίλιο, οπότε οι συνάδελφοι είναι καλυμμένοι για όλα τα στάδια της αξιολόγησης και στα 3 πεδία (Α1,Α2,Β).

Σήμερα Πέμπτη 28-03-2024 επιδίδεται από δικαστικό αντιπρόσωπο το εξώδικο της απεργίας- αποχής στην Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας. Επίσης, από σήμερα μπορείτε να υπογράφετε στα σχολεία την νέα δήλωση απεργίας-αποχής, την οποία σας επισυνάπτουμε.

Συνάδελφοι-ισσες,

Πάνω από 30 ΣΕΠΕ- ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα έχουν πάρει αποφάσεις για κήρυξη απεργίας-αποχής από την ατομική αξιολόγηση. Αυτήν την εβδομάδα γίνονται πολλές συνελεύσεις και συνεχώς προστίθενται και νέα σωματεία με αποφάσεις απεργίας-αποχής.(Ο ΣΕΠΕ Σικυώνας-Ξυλοκάστρου έχει επίσης πάρει ομόφωνα απόφαση για απεργία-αποχή). Ο αγώνας κατά της αξιολόγησης συνεχίζεται. Το επόμενο διάστημα (με αρχή στις 31/3) συντονιζόμαστε με άλλους ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ για κοινή συμπόρευση και οργάνωση. Τέλος, συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία στις 16/4 -17/4 μαζί με εκπαιδευτικά και εργατικά σωματεία.

 

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ!

Συνάδελφοι-ισσες, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως ώριμης ανάγκης από τότε, βρισκόμαστε αντιμέτωπο...