Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.

 Συνάδελφοι –ισσες,

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου, σας προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική)  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής: 

1) Εκλογή Προεδρείου        

2) Απολογισμός του Διοικητικού Συμβούλιου

3) Οικονομικός απολογισμός

4) Τοποθετήσεις μελών

5) Δευτερολογία Προέδρου

6) Ψήφιση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού

7) Πρόγραμμα δράσης.

8) Τοποθετήσεις- προτάσεις μελών πάνω στο διεκδικητικό και   αγωνιστικό πλαίσιο που προτείνει η Δ.Ο.Ε. και προτάσεις στο διεκδικητικό - αγωνιστικό πλαίσιο του τοπικού Συλλόγου.

9)Ψηφίσματα- Ανακοινώσεις

10) Παρουσίαση ψηφοδελτίων για τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2023  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΛΠΗ,ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

 12.00 μ.μ.  Έναρξη εκλογών

 18.00 μ.μ.  Λήξη εκλογών

(Ψηφίζουμε με την αστυνομική μας ταυτότητα!)

Οι συνδυασμοί και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδέλτια τους μέχρι την  Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 έως 20.00 μ.μ.  στο  e-mail του Συλλόγου: daskkorneo@gmail.com

 Μετά την προθεσμία αυτή καμία υποψηφιότητα δε θα γίνει δεκτή.

Υπενθυμίζουμε  πως οι συνάδελφοι /ισσες αναπληρωτές ΕΣΠΑ  θα πρέπει να ρυθμίσουν το ζήτημα της συνδρομής τους για να έχουν  το δικαίωμα του  εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Για να θεωρείται κάποιος μέλος του Συλλόγου, να δικαιούται συμμετοχή στις διαδικασίες του, να έχει  συνδικαλιστική κάλυψη, χρειάζεται να είναι οικονομικά τακτοποιημένος.

Οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι (από 2020 έως 2023) είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, καθώς η ετήσια συνδρομή τους €30 (22€ για τη ΔΟΕ+8€ για το Σύλλογο) παρακρατείται από τη μισθοδοσία τους σε 3 δόσεις των €10 κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο.

Η συνδρομή των αναπληρωτών πλήρους ωραρίου είναι €15 και για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου είναι €10 (συνδρομή αποκλειστικά για τη ΔΟΕ).

Η πληρωμή της συνδρομής θα γίνει την ημέρα των εκλογών. Οι συνάδελφοι   αναπληρωτές /τριες που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να έχουν πληρώσει την συνδρομή τους ΠΡΙΝ από την κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Η συμμετοχή σας στην Συνέλευση και στις εκλογές κρίνεται   απαραίτητη!

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 93η Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου , σας προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική)  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ...