Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 8 Φεβρουαρίου 2023

 

Συνάδελφοι-ισσες,

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους Συλλόγους να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις στο χρονικό διάστημα από 25 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου  2023, για να αποφασίσουν για τα αγωνιστικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να οργανώσουν τη δράση τους ενάντια στην ένταση της επίθεσης της κυβέρνησης και του Υ.ΠΑΙ.Θ με την πολυ-τροπολογία για την ατομική «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών.

Με βάση τα παραπάνω, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 και ώρα 18.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, αν δεν προκύψει απαρτία την 1η Φεβρουαρίου  και ώρα 18.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου και στις 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου αντίστοιχα (άρθρο 13 του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ).

Συνάδελφοι-ισσες,

Η παρουσία σας στην έκτακτη Γ.Σ. κρίνεται απαραίτητη, διότι οι αποφάσεις που θα λάβουμε θα είναι δεσμευτικές για τη ΔΟΕ στην Ολομέλεια Προέδρων στις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Ο κλάδος έχει την εμπειρία και τη δύναμη να αποτρέψει την εφαρμογή του ν.4823/21 ως προς την ατομική «αξιολόγηση», όπως έπραξε και με την εσωτερική κι εξωτερική «αξιολόγηση» της κατηγοριοποίησης των σχολικών μονάδων.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ!

Συνάδελφοι-ισσες, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως ώριμης ανάγκης από τότε, βρισκόμαστε αντιμέτωπο...