Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Συλλογή στοιχείων νεοδιόριστων του 2022

 Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

-    Όλοι/ες οι νεοδιόριστοι/ες του 2022 οι οποίοι/ οποίες είναι μέλη του Συλλόγου μας θα απευθυνθούμε συλλογικά προς την ΔΙ.ΠΕ. Κορινθίας, με κοινή αίτηση για την άμεση υλοποίηση της απόφασης, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα ονόματα των νεοδιόριστων που δεν έχουν ακόμα μονιμοποιηθεί ή και όσων επιθυμούν να πάρουν μέρος στην συλλογική αυτή κίνηση. Το Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Ε Κορινθίας με ευθύνη του θα συγκεντρώσει τα στοιχεία για τους νεοδιόριστους του 2022 και σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., όπως και κατά τη διαδικασία των αρχικών προσφυγών προς τα Διοικητικά Εφετεία, θα καταθέσουν τις αιτήσεις προς τις ΔΙΠΕ (ενιαίο κείμενο με τα ονόματα από ΔΟΕ που θα υπογράφεται από τους συμμετέχοντες και θα κατατίθεται με ευθύνη του Δ.Σ.).

-          Οι συλλογικές αιτήσεις είναι απολύτως απαραίτητες, ώστε να αναγκαστεί η διοίκηση να απαντήσει ενιαία και, σε περίπτωση που θα χρειαστεί νέα προσφυγή, αυτή θα μπορεί να γίνει και πάλι συλλογικά με ευθύνη της Δ.Ο.Ε.

-          Κάθε συνάδελφος και συναδέλφισσα που επιθυμεί να μπει στην συλλογική αίτηση προς τα ΠΥΣΠΕ χρειάζεται να επικοινωνήσει άμεσα  με το Δ.Σ. του Συλλόγου και να δώσει τα εξής στοιχεία: Όνομα/Επώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ και φωτοτυπία ταυτότητας το αργότερο μέχρι τις 10-11-2024, ώστε αμέσως μετά να οργανωθεί η διαδικασία της κατάθεσης των αιτήσεων.

 Μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας στο email:daskkorneo@gmail.com ή στο τηλέφωνο του Προέδρου: 6947403668

-          Η κατάθεση των συλλογικών αιτήσεων προς το ΠΥΣΠΕ θα συνοδευτεί με παράσταση διαμαρτυρίας που θα προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα.

-          Το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΠΕ. Κορινθίας, με γνώμονα την ενότητα του Κλάδου και τη μέγιστη δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση και το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα, συνδικαλιστικά και νομικά, στον αγώνα απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία και τους εκβιασμούς του Υπουργείου και θα προχωρήσει και σε όποιες άλλες ενέργειες απαιτηθούν και αποφασιστούν συλλογικά στον κατάλληλο χρόνο.

Ο αγώνας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών είναι αγώνας για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας και της παιδαγωγικής μας υπόστασης. Το επόμενο διάστημα δυναμώνουμε την πάλη μας για όλα τα ζητήματα που βασανίζουν τον κλάδο και τις λαϊκές οικογένειες που πασχίζουν να μορφώσουν τα παιδιά τους απέναντι στην κυβέρνηση, που απεργάζεται ακόμα μεγαλύτερους κόφτες στα δικαιώματά μας (συμπτύξεις/συγχωνεύσεις τμημάτων, κουτσουρεμένους διορισμούς, ελαστική εργασία, πετσοκομμένους μισθούς κ.α.). Τώρα είμαι η ώρα να δυναμώσει η οργάνωση του αγώνα, για να μπουν εμπόδια σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να φουντώσει η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή!

Με οδηγό τις συλλογικές μας αποφάσεις, με ενότητα και αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές/τριες!

Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απεργιακή κινητοποίηση στις 23 Οκτωβρίου 2024 (Κιάτο, κεντρική πλατεία 11.30πμ)

                                         Τώρα μιλάμε οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί! Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, Στις 23 Οκτωβρίου απεργούμε...