Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Προκήρυξη στάσεων εργασίας από τον Σύλλογό μας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση για το μήνα Απρίλιο

Συνάδελφοι-ισσες,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφασίζει για τον μήνα Απρίλιο την Προκήρυξη στάσεων εργασίας από 1-3 ώρες που ξεκινούν από την Δευτέρα  01-04-2024 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί, οπότε οι συνάδελφοι είναι καλυμμένοι για όλα τα στάδια της αξιολόγησης και στα 3 πεδία (Α1,Α2,Β).

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους/όσες συναδέλφους/-ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, καλύπτονται οικονομικά 100% από το ταμείο του Συλλόγου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση της  ΔΟΕ για στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Δ/ντής) είναι σε πλήρη ισχύ και καλύπτει τους πάντες (και νεοδιόριστους και Διευθυντές/Προϊσταμένες). Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.

Ο αγώνας για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και την παιδαγωγική μας υπόσταση συνεχίζεται!

H «αξιολόγηση» - κατηγοριοποίηση των σχολείων μας θα μείνει στα χαρτιά!

Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει τους χιλιάδες συναδέλφους που επιθυμούν και απαιτούν να συνεχιστεί ο αγώνας που δίνουμε. Να προχωρήσει σε συνέχιση της Απεργίας – Αποχής με όλα τα μέσα και τους τρόπους που αυτή μπορεί να προκηρυχθεί ξανά. Τώρα είναι πιο κρίσιμο από ποτέ ο αγώνας να κρατηθεί ανοιχτός ΕΝΙΑΙΑ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε και την Διεύθυνση Π.Ε. Κορινθίας για τις στάσεις εργασίας του Συλλόγου μας.


Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ!

Συνάδελφοι-ισσες, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως ώριμης ανάγκης από τότε, βρισκόμαστε αντιμέτωπο...