Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ανακοίνωση για το επιμορφωτικό σεμινάριο του ΙΕΠ την Παρασκευή 18-11-2022

 

Συνάδελφοι-ισσες,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΔΟΕ για το επιμορφωτικό σεμινάριο του ΙΕΠ την Παρασκευή 18-11-2022,το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τους/τις  Διευθυντές/ντριες σχολικών μονάδων, μέντορες, ενδοσχολικούς συντονιστές και υπεύθυνους εκπαιδευτικών ομίλων να μην συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη! Η απεργία-αποχή που επαναπροκήρυξε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στις 10/10/2022 βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και καλύπτει πλήρως τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους.

 

Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το επιμορφωτικό σεμινάριο έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις 12.00 έως τις 13.30, διαταράσσοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, διότι όσοι συνάδελφοι διευθυντές, μέντορες, ενδοσχολικοί συντονιστές έχουν μάθημα εκείνες τις ώρες ποιός θα καλύψει τα κενά; Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων να κληθούν να καλύψουν τις ώρες που θα απουσιάζουν από την τάξη τους οι διευθυντές και συντονιστές για χάρη του κου Κόπτση και του Υπουργείου! Θεωρούμε απαράδεκτη την επιλογή εκ μέρους του Υπουργείου να προγραμματιστεί επιμορφωτικό σεμινάριο σε ώρες που συμπίπτουν με το διδακτικό ωράριο!

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι όσοι συνάδελφοι έχουν υπογράψει το κείμενο της απεργίας-αποχής από τον ορισμό και τις δράσεις των μεντόρων και συντονιστών είναι απολύτως καλυμμένοι να μην συμμετάσχουν σε καμία διαδικασία!

 

Η δύναμή μας είναι η ενότητά μας, η αποφασιστικότητά μας, η μαζικότητα, η συσπείρωση των συλλόγων διδασκόντων σε κάθε σχολείο!

Σε κάθε «χτύπημα» της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ., εμείς απαντάμε μαχητικά και δυναμώνουμε τον αγώνα μας! Με συσπείρωση στο σωματείο μας, συλλογικά αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση του παιδαγωγικού μας έργου, την απαξίωση των συλλόγων διδασκόντων, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών!

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ!

Συνάδελφοι-ισσες, 130 χρόνια από την Πρωτομαγιά της Αθήνας και τη διεκδίκηση του 8ώρου ως ώριμης ανάγκης από τότε, βρισκόμαστε αντιμέτωπο...